Annonce

Debatforum

Stoppet - godt på vej


Emne Tips
Af BeritKloster 15-08-2016 21:00:16

Dejligt hvis du kunne bruge mit lille indlæg. Du spørger til tips og min "slappe-af" historik er nogenlunde som følger.
De første 2-3 uger holdt jeg mig beskæftiget med rengøring (aldrig har vores hjem været så rent). Madlavning (fryseren bugnede af alverdens retter til hårde tider.) Tøjvask (for én gang skyld stod jeg nærmest og trippede når vaskemaskinen var færdig) osv osv. Det var ærlig talt ikke særligt sjovt, for jeg var egentlig overbevist om at mit fremtidige liv ville bestå af én stor gang jagen rundt - for nu var der jo ikke længere mulighed for at sidde ned og nyde, tænke, slappe af osv.
Hver aften (aftenerne var der hvor jeg før hyggede mig mest med cigaretterne) gik jeg en meget lang tur. Faktisk så den tog det meste af aftenen og så gik jeg tidligt i seng.
Indimellem brugte jeg meget tid på at Google lungekræft, KOL, "hvad sker sker når du ryger" "Hvad sker der når du IKKE ryger" osv osv.
Efter de 3 første uger oplevede jeg at jeg godt kunne sidde ned og slappe af - jeg havde bare brug for noget i hånden, og det blev mon kaffe-kop.

Mit bedste tip og det der har været min største hjælp, var beslutningen om IKKE AT DISKUTERER BESLUTNINGEN MED MIG SELV. Så hver gang tanken "så meget røg jeg jo heller ikke" "Nu har jeg jo bevist at jeg kan styrre det" "Jeg kunne jo også begynde at ryge - altså bare i weekenderne" osv osv... ja så trykkede jeg simpelthen på en mental DELET-knap. Jeg VILLE ikke diskuterer med mig selv. Og af én eller anden grund lykkes det for mig at undgå disse diskutioner.

I statern købte jeg også langt mere nyt tøj til mig selv. Jeg er helt sikker på at de penge jeg sparrede på røg slet ikke slog til i de første måneders tøjbuget. Men skit pyt med det.... det var en fantastisk følelse ....

Det var lige lidt om den første tid. Jeg kan mærke når jeg kommer igang med at skrive at jeg har meget på hjerte, som jeg har sådan en lyst til at dele - fordi det er så fedt "på den anden side". Så bare spørg løs. Knus og god aften derude.

Svar på dette indlæg


Emnetråd

Meddelelse fra "den anden side" BeritKloster  11-08-2016
   Wauw tal -har du tips til nye ritualer? Tidligere medlem  13-08-2016
      hahahahahhahahaahhah lebbelotte  25-01-2017
      Tips BeritKloster  15-08-2016
         Tusind takker Tidligere medlem  25-08-2016
   Besked fra den anden side Tidligere medlem  12-08-2016