Annonce

Artikler om rygestop

Copyright © PhotoDisc

Alle de gode grunde
Et rygestop er uden tvivl det allerbedste du kan gøre ikke bare for din sundhed, men også for din skønhed, ungdom og omgivelser. Er du stadig i tvivl? Så læs mere her.

Copyright © PhotoDisc

Gode råd undervejs
Nøglen til et succesfuldt rygestop er i høj grad at være ordentligt forberedt og have gjort sit personlige regnskab over fordele og ulemper op på forhånd, så man er klædt på til at klare kriserne.

Copyright © PhotoDisc

Dit nye liv
Der er mange fordele ved at holde op med at ryge. Ud over de fysiske fordele, der melder sig i løbet af kort tid, er det også en personlig sejr at overvinde tobakken og afhængigheden.

Copyright © PhotoDisc

10 spørgsmål
Er det ok at blive festryger? Hvad kan jeg gøre for at undgå at tage på? Få svar på de oftest stillede spørgsmål om rygestop her, og læs om hvordan andre har taklet det.

Copyright © PhotoDisc

Tobakkens anatomi
Columbus bragte det med til Europa, og siden er det faldet i manges smag. Tobak skaber afhængighed. Og det gælder for alle de produkter, der laves af tobaksbladene, at de er farlige.

Copyright © PhotoDisc

Svære situationer
Kaffesmøgen, pausesmøgen, festsmøgen. De er alle sammen svære at undvære. Rygestop handler ikke kun om fysisk afhængighed, men også om at finde nye ritualer.

Redskaber