Afslut disse udsagn

Skrevet den 14-05-2012 af Sedate

S kre venner! Nu gr der lidt anti-rygning i den :-P
Men jeg har alts fet en opgave idag, som tvinger mig til at vre rlig haha.

Jeg skal afslutte flgende udsagn. De fleste af jer kender sikkert opgaven.

Jeg vil ikke ryge, fordi .
Det er mega klamt og usundt!

Rygning er hsligt fordi .
Det delgger kroppen. Bde udseendet tager skade, og alle de indre organer.

Det vrste ved at ryge er
At nogle mennesker gr det frivilligt, p trods af at nogle af stofferne i smger ogs findes i bil-os, rengrringsmidler, neglelak osv.

Det mest srgelige ved at ryge er ...
At det stadigvk er lovligt. Det er selvmord og burde tages liges serist som folk der skrer i sig selv osv.

Min strste skrk mens jeg rg var at .
Jeg var ikke bange for rgen da jeg rg... Jeg var ikke rigtig klar over flgevirkningerne, for dem har jeg frst rigtigt lrt at kende nu. Selvflgelig vidste jeg at det var farligt, men ordet "Fare" er s misbrugt et ord, s det ikke rigtig bliver taget alvorligt mere. Det er jo ogs farligt at g ud for sin hoveddr og det gjorde jeg alligevel. Det kan jeg huske at min typiske begrundelse var. Det var frst da billederne kom p pakkerne, at jeg kunne se hvad det var at jeg bevgede mig hen imod hvis ikke jeg stoppede.

Kommentarer fra andre brugere

slettet
slettet514

Hej Sedata
Hjertelig til lykke med dine 20 dage som eks ryger. Du har alle muligheder for at slippe for de lunger, som vises p billedet !! De er nemlig ikke lige til at spge med.
valdemar

Super godt get. tillykke med de mange dage p ikke ryger kontoen. Du er bestemt p rette vej:)