Annonce

Dagbogsindlæg

Trangen ændrer sig

Skrevet den 13-05-2012 af Sedate

Jeg er nu på min 18. dag som ikke-ryger.

Jeg har lagt mærke til noget lidt sjovt. Igår spiste jeg nogle meget syrlige vingummier. Jeg fandt ud af at de nok ikke er så gode, for de vækker en trang i mig. Det er ikke trangen til at ryge, for den trang er jeg sluppet af med, men jeg er endnu ikke trappet ud af mit forbrug af nikotin-plaster. Det som jeg bemærkede var, at de sure vingummier gav mig lyst til mere nikotin.

Jeg sad og fik lyst til at købe en pakke med nikotin-tyggegummi da jeg spiste dem.
Gad vide om de sure vingummier, simulerer en reaktion i hjernen som minder om den reaktion man får når man indtager nikotin?

Min løsning var selvfølgelig ikke at købe yderligere nikotin-produkter. I stedet for smed jeg resten af posen med slik ud. Det er dumt at trappe nikotin-forbruget op, når jeg egentlig står til at skulle gå ned i styrke om 3 dage.

Jeg har aldrig været ude for at noget andet mad eller slik gav mig lyst til mere nikotin, så jeg synes at det er lidt tankevækkende.

Er der nogle af jer andre der har et bud på om det kan være slikket der er skyld i trangen, eller om det måske er fordi at min krop nu har vænnet sig til den mængde nikotin som den nu har fået i snart 3 uger og derfor spørger mig om det ikke er tid til at sætte forbruget op?

God søndag til alle og glædelig Mors Dag, til jer der er mødre.


Kommentarer fra andre brugere

slettet
slettet514