Er her stadigvæk

Skrevet den 23-12-2018 af solsikke

Det er nu over 10 år siden jeg fik den sidste cigar eller hvad det nu hedder.
Sørgeligt og trist var det jeg måtte sige farvel til katten Cato der desværre fik gigt. 17 år blev han.
Lige efter at han blev aflivet hos dyrlægen, kunne jeg godt trænge til et eller andet, men røg blev det altså ikke.
Han ligger nu trygt under æbletræet.
Det var nu dejlig at have katten når abstinenserne var værst.
Katten var særdeles god til at vedligeholde mit rygestop :-)
Om jeg skal have en anden kat ved jeg ikke rigtig endnu.
Ønsker alle jer kvittere en god jul.

Kommentarer fra andre brugere

hej Solsikke. Det gør mig ondt at Cato har måttet takke af. Han nåede dog en respektabel alder, så uventet har det vel ikke været. De sidste år fik han sikkert kun fordi du ikke forurenede hans omgivelser længere. Tak for at du gav os gamle en opdatering.
MIAU

Lollikerik

Hej Solsikke. Hvordan går det med den nye kat? Min er flyttet fra den store skov til en mindre ejendom i Jylland, fordi hendes tjener blev udflyttet, men heldigvis ser hun ud til at trives trods dt mindre jagtrevir.

Lollikerik

Hej Solsikke
går det godt med din nye kat? Min lever i bedste velgående.
Hyg
Lollikken
Lollikerik

Hej Solsikke. Jeg ser, at du holder din KVIT-side i live. Hvordan er det gået med ny kat?
Min lille Mille lever stadig i bedste stil,.. har just rundet 11 år, så hun har nok mange år tilbage endnu.
MIAU
Lollikerik

Det var trist og dejligt at læse din seneste opdatering om kattesituationen. Surt med Tabby men godt med en kat, der så aktivt har valgt netop jer. Min lille Mille trives i det jyske, og jeg flytter ikke mere, før hun tillader det. Bedste hilsener
MIAU

Lollikerik

er din nye kat stadig tilfreds med sit tjenerskab? Mille hygger sig her i det jyske uden at tage sine pligter alt for alvorligt. Jeg har desværre rotter i huset, og hun er ligeglad. Dovendyr ! :-)

Lollikerik