Hørt i ugen der gik

Skrevet den 26-11-2016 af Lollikerik

Jeg hørte i radioen, at en Sikkerhedsstyrelsen vil kontrollere E-smøger massivt i den kommende tid. Som sidegevinst har man indført en anmelderegel, så producenter skal betale en formue for at få lov at sælge sit produkt. Det er fint nok, at man prøver at forebygge E-smøger der eksploderer i lommen på folk, men behøver man at opfinde nye afgifter for det? Jeg ved ikke, hvor mange af jer, der bruger E-smøg i afvænningsforsøget, og jeg ved faktisk heller ikke, om der er tilsvarende for tyggegummi og spray, men jeg finder det aldeles urimeligt, at man fordyrer hjælpemidler, der trods alt tjener alles interesse, da man jo VED, at mange ikke kan stoppe uden en lille hjælpende hånd i form af et røgfrit nikotinprodukt.
MIAU

slettet
slettet24470