Skrevet den 05-09-2015 af slettet1260

Kommentarer fra andre brugere

Rigtig hjertelig tillykke med dit 5 års jubilæum som ikke-ryger :)! Tænk at nå så langt med et rygestop, gid det må lykkes for mig en dag. Og det må være så skønt for dig, at du næsten har glemt alt om rygning og cigaretter :)!
Kærlig hilsen
Hannah.
Tidligere medlem

slettet
slettet6153

slettet
slettet23886

Kære gamle og og nu glemsomme kvit-ven.
Jeg var altså også lige ved at blive bekymret, da du ikke holdt dit jubilæum. Festtøj og dansesko var ellers fundet frem.
Stort tillykke med 5 års frihed, fortsat rigtig god kvit-tur, både til dig og fruen
og masser at flotte roser

slettet
slettet23520

slettet
slettet1734