Annonce

Debatforum

Livet som eksryger


Topic Hoste
Author: slettet23 11-11-2010 08:01:03

jeg hoster så meget at jeg har været ved læge med det og fået rtg lunger osv..
min læge siger det er pga rygestoppet..
men nu kan jeg altså snart ikke holde denne hoste og alt det slim ud..
at jeg overveje at begynde at ryge igen..

er der andre som har prøvet noget lignende?


Topic Hoste
Author: slettet23 11-11-2010 08:06:39

Jeg var på ryger stop kursus og jeg hodt op med at ryge i 14 dage og begyndte at hoste forfærdeligt..Nu ryger jeg igen og nu hoster jeg ikke så meget mere..Men jeg vil prøve at holde op igen.
Hoste må vel forsvinde med tiden..men stopper jeg med at ryge en gang mere, så ved jeg, at jeg holder op for altid..Så må jeg gøre som min kammerat, han holdt op med at ryge, så han har købt en flaske med norske brystdråber og han siger hans hoste er ved at forsvinde..Jeg vil prøve alt for at holde op...Svenne.


Topic Dejligt
Author: slettet23 11-11-2010 08:04:33

dejligt at læse dit indlæg, for så ved jeg det er normalt og godt at jeg er begyndt at have slim og hoste, hvad jeg ikke have da jeg røg. Jeg tænker at min lugtesans er blevet meget bedre så det samme er nok ved at ske med smagssansenTopic Småtterier
Author: slettet23 11-11-2010 08:02:55

småtterier..jeg er ikke sart eller pylret...
så det er meget slim jeg hoster op..og ikke kun enlille smule..


Topic positivt
Author: slettet23 11-11-2010 08:04:06

takker for et svar der kunne bruges..
2 mdr er længe men bare der er lys for enden af tunnelen.. for det er ikke kun lidt slim der kommer op når jeg hoster..


Topic Host igennem
Author: slettet23 11-11-2010 08:02:36

Jeg hostede også et par måneder, og smagen blev jo bedre og bedre efterhånden som lungerne blev renset. Du må ikke bruge den slags småtterier, som undskyldning for at begynde igen, for så kommer den dag, hvor du hoster og hoster uden at få luft nok til det. Det lyder forfærdeligt og gør ondt ad helvede til.


Topic Hej
Author: slettet23 11-11-2010 08:02:14

Prøv og tænk på alt det skidt du har i lungerne, det er det der kommer op, ryger du igen bliver det bare siddende, så hold ud, det er da en dum ide at begynde at ryge igen, det vil sikkert kun gøre det værre. Jeg hostede da jeg røg, og hvorfor, rygerlunger 70% af lungekapaciteten tilbage, har du fået målt det, det kan lægen gøre.


Topic hoste
Author: slettet23 11-11-2010 08:01:55

Hej pspina.

Foreslog din læge dig at begynde at ryge igen for at få hosten væk? Nej, det gjorde han nok ikke og det er helt sikkert fordi han/hun ikke mener at det er den rigtige medicin.

Der er næsten med sikkerhed heller ingen her på site'et, der vil anbefale dig den løsning - da vi jo nærmest pr. definition mener at rygning er af det onde og noget, man bør undgå for enhver pris.

Den tanke du har er typisk for en rygerhjerne, den vil acceptere en hvilken som helst lam undskyldning for at begynde at ryge igen, så det kan ikke undre at du får den slags tanker. Noget helt andet er hvad du skal gøre med dem! Jeg vil anbefale dig at låse dig inde et sted hvor der helt sikkert ikke engang er en havehæk du kan ryge af.

Brug alle dine kræfter på at kvæle den latterlige tanke i fødslen og læs tilbage i Zarinas dagbog og lær hvad rygning kan gøre ved folk - hvis du tør!

Og jo, som din læge sikkert også fortalte dig, så er det slet ikke ualmindeligt at få hoste eller anden dårligdom i begyndelsen af et rygestop, det er der mange, der har oplevet.

Til dato har jeg ikke kendskab til nogen, der døde af at holde op med at ryge, mens der er utallige eksempler på det modsatte.

Jeg håber for dig at du kommer styrket og røgfri igennem den krise din rygerhjerne har sendt dig ud i. Tro mig, det ER umagen værd at holde ud. Livet er dejligt og meget lettere uden rygningen - og rygere lugter herredårligt.

Held og lykke.

KH
Vivian


Topic Hoste
Author: slettet23 11-11-2010 08:01:29

Hej

Jeg har også hostet en del - Dog slet ikke i samme omfang som dig

Men selv om det er til at få spat over - kan du bruge til positivt

Prøv at tænk over at det er dine lunger der nu arbejder. Det er sine lunger der renser sig selv efter røgen har lagt dem i dvale i lang tid (Ved ikke lige hvorlænge du har røget)

Min kæreste hostede i 2 mdr da hun stoppede med at ryge. Hun faldt ikke i og er nu røgfri på 5 år - Og har det FANTASTISK

Alt muligt opbakning herfra, det er en fase der bare skal overståes

Hæng i...