Er her stadigvæk

Skrevet den 23-12-2018 af solsikke

Det er nu over 10 år siden jeg fik den sidste cigar eller hvad det nu hedder.
Sørgeligt og trist var det jeg måtte sige farvel til katten Cato der desværre fik gigt. 17 år blev han.
Lige efter at han blev aflivet hos dyrlægen, kunne jeg godt trænge til et eller andet, men røg blev det altså ikke.
Han ligger nu trygt under æbletræet.
Det var nu dejlig at have katten når abstinenserne var værst.
Katten var særdeles god til at vedligeholde mit rygestop :-)
Om jeg skal have en anden kat ved jeg ikke rigtig endnu.
Ønsker alle jer kvittere en god jul.

Kommentarer fra andre brugere

hej Solsikke. Det gør mig ondt at Cato har måttet takke af. Han nåede dog en respektabel alder, så uventet har det vel ikke været. De sidste år fik han sikkert kun fordi du ikke forurenede hans omgivelser længere. Tak for at du gav os gamle en opdatering.
MIAU

Lollikerik