Annonce

Dagbogsindlæg

Så er det nu.

Skrevet den 28-04-2018 af Janne10

Så er den sidste cigaret røget og jeg starter mit nye liv uden røg. Jeg føler mig rolig lige nu og er så parat som jeg føler jeg kan blive. Der er så meget der taler for et røgfrit liv, helbred, røgfrit hjem, min kat hader røg, verdens syn på rygere og den følelse jeg får af det, rene tænder uden problemer, bedre søvn sover kun 4-5 timer nu og det er en dårlig søvn, frihed fra afhængigheden, ja jeg kan vist blive ved.
Så jeg vil tage én dag ad gangen og være målrettet i mit rygestop.


Kommentarer fra andre brugere

Hej Janne,
Der sker ikke en hujende fis på denne side. Så hvis du gerne vil møde andre kvitter, så skal du skynde dig ind på e-kvit
smokey


Hej Janne
Tak for hilsen. Du nævner nu en masse gode grunde til at stoppe. Jeg vil ikke ønske dig held med det,... kun lykke, for held kommer kun, når man opsøger det, og så er det jo ikke længere held. Så er det arbejde og beslutsomhed. Du bestemmer selv. Jeg vil så nok også give Smokey ret. Det er ikke på KVIT, man får den store opbakning længere. Programmet er også ved at være forældet. Der er kommet meget mere viden om hjælpemidler, og opgaverne er ikke alle sammen lige logiske.
MIAU

Lollikerik