slettet

Skrevet den 22-03-2017 af slettet25027

slettet

Kommentarer fra andre brugere

Hej Karen
Stort til lykke med de 10 uger. Så er vi lige langt.
Det var flot at du ikke kom til at ryge i så stresset en situation.
God bedring med din mor.
Fortsat held og lykke med dit rygestop.
Kærlig hilsen
Jytte
Tidligere medlem

Kære Karen
Rigtig hjertelig tillykke med dine 10 røgfrie uger :) ! Det er SÅ flot klaret af dig :) !
Rigtig god bedring med din mor !
Ja, jeg tror, at vi kvinder får mest lyst til en cigaret, når vi føler os stresset, og når vi føler os kede af det. Så jeg kan sagtens forstå, at du blev fristet til at ryge en cigaret, men hvor var det flot af dig, at du ikke røg :) !
Jeg synes at det lyder som en god ide, at du vil bruge plaster i en periode.
Jeg ønsker dig fortsat held og lykke !
Knus Hannah.
Tidligere medlem