Skrevet den 19-06-2016 af slettet23886

Kommentarer fra andre brugere

Hej Birgitte
Tillykke med de utrolig mange røgfrie dage :)!
Jeg er jo ikke nogen "gammel" kvitter, men rygestopprogrammet E-kvit har et udtrapningsprogram hvor man kan trappe ud af sit nikotintyggegummi. Programmet hedder : Nikotin. Du vælger selv hvornår og over hvor lang tid du ønsker at trappe ud af nikotintyggegummiet, du indtaster hvor mange stykker nikotintyggegummi du bruger om dagen samt styrke, og så udregner programmet en udtrapningsplan for dig. Dette er måske noget for dig ?
Kærlig hilsen
Hannah.
Tidligere medlem

Hej, tak for din kommentar til mit indlæg 👍🏻
Jeg er lidt nervøs nu hvor mit rygestop starter om få dage,jeg læser flittigt jeres dagbogsindlæg og prøver at forestille mig hvad jeg vil bruge i rygestoppet☺️
Jeg får halsbrand af tyggegummiet og e-cig vil jeg ikke bruge, så tror på at jeg vil bruge plaster hvis det bliver noget, jeg vil starte med en kold tyrker👍🏻