Skrevet den -- af

Kommentarer fra andre brugere

Kære Hannah.
Jeg er jo også een af dem, der er on and OFF ryger.
Det er ok, bedre end at pulse hver dag 24/7.
Det er ikk så ringe :) hvis man kan forlige sig med det.
Jeg er dog igang med et nyt rygestop nr ??? Ligesom dig, kunne det ikke være skønt hvis vi holder os på måtten denne gang og kommer i mål ?
Ønsketænkning måske, men med en mulighed for trods alt at gennem føre.
Om alt er jeg ønsker dig en god dag.
M kh Evse :-)
Tidligere medlem

Kære Evse
Ja, det er jo rigtigt, du er også en "On and off"-ryger. Jeg synes bare det bedste må være at være helt røgfri :)
Jo, skal vi to ikke virkelig prøve at forblive eks-rygere denne gang ?
Du må også have en dejlig dag :)
Knus Hannah.
Tidligere medlem

Jo Hannah lad og blive og forblive ex rygere her på falderebet for os begge !!
Jeg er frisk på rygestoppet :-)
Skal lige ryge de sidste 5 fra pakken.
Snakkes ved,
Knus Eva
26.08.15
Tidligere medlem

hej!
jeg kan mærke at du er lidt nedfor ( ved ikke helt hvordan jeg skal beskrive det9 men ingen kampgejst.Vi burde alle sagt til os selv at det SKAL lykkes og tænke pá vores helbred og for ikke at sige alt det man sparer vet rygestop.Máske du skulle finde dig en belönning nár du kommer til der, hvor du begyndte igen.
Tidligere medlem

Hej Elinborg
Nej jeg har ikke så meget kampgejst lige nu, jeg tror ikke så meget på mig selv lige nu. Men jeg vil gøre alt for at overholde dette rygestop, så jeg bruger nikotin-hjælpemidler. det hjælper :) Og det er rigtigt hvad du skriver : Jeg sparer mange penge !
Hav en dejlig dag :)
Kærlig hilsen Hannah
Tidligere medlem